10 personer
1500 g Seifilet
100 Hvetemel
100 revet brød
Salt og pepper
Smør til steking
Bland salt , pepper, brød og hvetemel – paner fisken og stek i smør
Kremet løk
750 g Gul løk i skiver
100 g Smør
2 ts Sukker
Salt, pepper
5 dl Fløte
Timian
Brun løken i smør, ha på salt pepper og sukker – Slå på fløte og timian, kok til det tykner
Gulrot salat
750 g Gulrot
20 g Sukker
1 stk Appelsin
1 stk Sitron
salt og pepper
Riv gulrot – Press saft av sitron og appelsin, bland inn sukker, salt og pepper. Bland gulrot og dressing
Søt is salat
100 g Rosiner
7,5 dl Rømme
20 g sukker
2 stk is-salat
salt og pepper
Legg is-salat i isvann. Skyll, kutt i biter, sil/tørk
Bland rømme, sukker og rosiner. Bland salat og dressing.
Server fisken med tilbehøret og kokte poteter