Matgledekorpset Innlandet bestod av:
Matgledekorpset innlandet bestod av tre entusiastiske kokker som alle har etablert seg innenfor kokk- og matfaget. Med seg har de også ernæringsfaglig kompetanse og kompetanse innenfor hotell- og restaurantdrift.
Kontakt:
-
Charlotte Mohn Gaustad
Utdannet kokk og med erfaring fra flere TV program, matskribent for Dagbladet og Matprat og ønsket kursholder. bl.a med Charlottes husmorskole. Bor på Markestad Gård i Vangsåsen og har eget selskapslokalet i fjøset. Charlotte er en tydelig og engasjert person.
-
Hans Brimi
Odelsgutt på gården Brimi, kokk og drifter av Brimi Sæter langt inne i Jotunheimen. Der har han imot gjester til overnatting. Mange ønsker den berømte «skråpåtå» menyen. I tillegg til mat og matkultur spiller Hans fele og har erfaring som matansvarlig for Fjell Norges deltagelse på Grune Woche i Berlin.
-
Hai Hang
Kokk og drifter av flere restauranter i Hamar og omegn siden 2002. Det norske kjøkken kombineres med det asiatiske. De siste 4-5 årene har lokalmat interessen økt noe han viste under Idrettsgallaen 2018 der menyen bestod av lokale råvarer. Hai er innovativ og inspirerende.
-
Mona Smestad
Fagbrev som servitør, Hotellhøyskolebakgrunn og med kompetanse fra hotelladministrasjon og serviceledelse. Mona kommer fra småbruk på Biri og har alltid hatt interesse for mat- og mattradisjoner. Hun lagde «Innlandsmenyen» – en reise i Innlandsriket. Jobber som hotelldirektør på Scandic Lillehammer .
-
Marit Toverud
Marit er seniorrådgiver hos pasient- og brukerombudet i Innlandet. Hun er utdannet sykepleier og har en master i ernæring, helse og miljø. Marit brenner for matglede, ernæring og å sette brukeren i sentrum. Hun har vært med i Matgledekorpset fra oppstarten.