Hopp til innhold
Matgledekorpset
Matgledekorpset
  • Hjem
  • Alle aktuelle saker
  • Mot en bedre matpolitikk
    • Mot en bedre matpolitikk
    • Matgledekorpsets resultater
    • Helse og ernæring
    • Bærekraftig mat og måltider
  • Inspirasjon
    • Inspirasjon
    • Oppskrifter – matkultur – måltidsglede
    • "Mat- og måltidsglede" e-læringskurs
    • Matglede og matkultur
    • Fra forskning og frivillighet
  • Om Matgledekorpset
  • Regionale Matgledekorps 2022
    • Regionale Matgledekorps 2022
    • Matgledekorpset i Møre- og Romsdal
    • Dette var matgledekorpset i Oslo og Viken
    • Matgledekorpset i Vestland
    • Matgledekorpset i Vestfold og Telemark
    • Dette var Matgledekorpset Vestfold og Telemark
    • Dette var Matgledekorpset i Rogaland
    • Dette var Matgledekorpset i Trøndelag
    • Matgledekorpset Innlandet bestod av:
Du er her:HjemAktuelle saker om bærekraftig mat og måltider

Aktuelle saker om bærekraftig mat og måltider

  • Om bruk av lokale råvarer i sesongen på institusjon

    Kjøkkensjef Gunvor Sunde fra Gloppen forteller om deres erfaringer med bruk lokala råvarer i sesongen på institusjon. Hennes oppskrift på …

  • Fra anbud til lokalmat på tallerkenen

    Drammen kommune ønsker mer lokalmat til sine  kjøkken bla på institusjoner. Matglederkorpset.no følger saken fra  start til mål. Hvordan kobles …

  • Intervju med Espen Sætha 27.08.2020 – om matsvinn

    Intervju med Espen Sætha, Gylne Måltidsvinner i 2016.

  • Egne muligheter

    I hverdagen kan vi alle bidra til bedre å ta i bruk- og utnytte matressursene på en god måte. Maten …

  • Offentlig innkjøp av mat i Agder

    Offentlige Fellesinnkjøp på Agder (OFA) er et organ for felles innkjøpstjenester og inngåelse av rammekontrakter. De  bistår med veiledning, rådgivning …

  • Matgledelenken – alt henger sammen med mat

    God helse handler om  god ernæringsstatus, tenner en kan tygge med og å ha så lite «vondter» som mulig i …

  • Matvett om matsvinn

    Matvett er mat- og serveringsbransjens selskap for å forebygge og redusere matsvinn og samarbeider på vegne av bransjen med myndigheter …

  • Debio

    Debio er garantisten for at varer merket med våre godkjenningsmerker er produsert på en økologisk og bærekraftig måte. Les mer …

  • Matvalget

    Matvalget er en ideell veiledningstjeneste uten økonomiske særinteresser. Matvalget jobber på generelt grunnlag for å fremme et mer bærekraftig matsystem. …

  • Veileder om forebygging og reduksjon av matsvinn

    DIFIs veileder om hvordan lage en plan for å forebygge og redusere matsvinn. For offentlige virksomheter som drifter eget kjøkken …

Forrige
Side 2 av 3
123
Neste

Bunntekst

Ansvarlig nettredaktør

Stine Sem
Landbruks- og matdepartementet
matgledekorpset@lmd.dep.no

Personvernerklæring