Aktuelle saker
-
Rogaland korpsets 1. mattips
Matgledekorpset i Rogaland retter seg mot hjemmeboende eldre – i første omgang i fire utvalgte kommuner. Ernæringsfysiolog Nicole anbefaler eldre …
-
Gulset sykehjem og bokollektiv i Skien er med
-
Gode opplevelser og historier ved lokalmat
Høgskolen i Innlandet forteller hvorfor lokalmatsalget er økende. Det er mat som gir gode særegne matopplevelser. Det er mat som …
-
Enkel lammefrikasse med «sting»
Nå er det høysesong for norsk lammekjøtt, av mange regnet som verdens beste. I kjøttdisken i dagligvareforretningen finner du oppskåret …
-
Om Kjøkkenrenovering, økonomi og prioriteringer
Matgledekorpset.no har fått med seg at svært få kommuner har søkt Husbanken om finansiell støtte til kjøkkenutbygging/renovering for sine sykehjem …
-
Kai Victor Hansens måltidsgledetips
Tallerken med farger kan gi økt matinntak Friske blomster og lys på bordet gir stemning Beboere og matverter/ansatte kan godt …
-
Folkehelseinstituttet: Fakta om koronaviruset SARS-CoV-2 og sjukdommen covid-19
Faktastoff om koronavirus og helse https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/
-
Mattilsynet: Mat og drikkevann og koronavirus
Ikke kjent korona smitte fra mat og vann. https://www.mattilsynet.no/Utbrudd_av_koronavirus/Mat_og_drikkevann/
-
Mattilsynet: Kan man spre koronasmitte ved profesjonell matlaging?
Kan man spre koronasmitte ved profesjonell matlaging? https://www.mattilsynet.no/Utbrudd_av_koronavirus/Mat_og_drikkevann/kan_man_spre_koronasmitte_ved_profesjonell_matlaging.38073
-
Posjert laks på kremet ris og grønnsaker og soyasmør
Hai Hang