Aktuelle saker fra forskning og frivillighet
-
Frivilligsentraler gir matglede til mange pensjonister
I Arendal serverer Frivilligsentralen varm mat 3 ganger i uken. For pensjonistene er dette et kjærkomment tilbud i hverdagen. På …
-
Frivillig måltidsvenn i Borre – modell for andre?
Befolkningen blir stadig eldre. Statistisk sentralbyrå, SSB mener at det vil være nærmere en halv millioner over 80 år om …
-
Frivilligheten skal med
Frivillighet er en grunnleggende del av menneskenes liv og virke. Man kan hevde at frivilligheten er en forutsetning for et …
-
Ny studie om matinntak og ensomhet
Kai Victor Hansen
-
Studie om kobling mellom matinntak og tallerkendekor
Kai Victor Hansen
-
A two-way monologue ( 2018)
Kjersti Berge Evensen
-
Planer og strategier med mål om bedre ernæring
Nasjonal Handlingsplan for bedre kosthold (2017-2021) Syv departementer står bak Kostholdshandlingsplanen. For å endre befolkningens kosthold må det være en …
-
FAO om matsvinn
FAO utarbeider retningslinjer for å redusere mat-tap og matsvinn. En egen arbeidsgruppe sarbeider med globale retningslinjer for å redusere mat-tap …
-
Nofima rapport 30-2020
Mathverdagen for den hjemmeboende eldre i 2030. En brukersentrert tilnærming for å skape et mulighetsrom.
-
FAO om matsvinn
FAO utarbeider retningslinjer for å redusere mat-tap og matsvinn. FAO har satt ned en arbeidsgruppe som skal sluttføre arbeidet med …