Aktuelle saker fra forskning og frivillighet
- 
			
		Frivilligsentraler gir matglede til mange pensjonisterI Arendal serverer Frivilligsentralen varm mat 3 ganger i uken. For pensjonistene er dette et kjærkomment tilbud i hverdagen. På … 
- 
			
		Frivillig måltidsvenn i Borre – modell for andre?Befolkningen blir stadig eldre. Statistisk sentralbyrå, SSB mener at det vil være nærmere en halv millioner over 80 år om … 
- 
			
		Frivilligheten skal medFrivillighet er en grunnleggende del av menneskenes liv og virke. Man kan hevde at frivilligheten er en forutsetning for et … 
- 
			
		Ny studie om matinntak og ensomhetKai Victor Hansen 
- 
			
		Studie om kobling mellom matinntak og tallerkendekorKai Victor Hansen 
- 
			
		A two-way monologue ( 2018)Kjersti Berge Evensen 
- 
			
		Planer og strategier med mål om bedre ernæringNasjonal Handlingsplan for bedre kosthold (2017-2021) Syv departementer står bak Kostholdshandlingsplanen. For å endre befolkningens kosthold må det være en … 
- 
			
		FAO om matsvinnFAO utarbeider retningslinjer for å redusere mat-tap og matsvinn. En egen arbeidsgruppe sarbeider med globale retningslinjer for å redusere mat-tap … 
- 
			
		Nofima rapport 30-2020Mathverdagen for den hjemmeboende eldre i 2030. En brukersentrert tilnærming for å skape et mulighetsrom. 
- 
			
		FAO om matsvinnFAO utarbeider retningslinjer for å redusere mat-tap og matsvinn. FAO har satt ned en arbeidsgruppe som skal sluttføre arbeidet med … 
